Mezoterapija

Šta je Mezoterapija?

Mezoterapija je izvanredna za podmlađivanje daje sjaj i vraća vlagu, podiže mišićni tonus lica, vrata, dekoltea, šaka, tela i primenjuje se u  lečenja gubitka kose.

Višestruke su prednosti ove medicinske  metode koja svojim farmakološkim delovanjem samih preparata i mehaničkom stimulacijom kože mikro iglama daje blistavost koži ,sjaj i novi izgled. U mezoterapiji se male količine koktela sastavljenih od prirodnih preparata, ekstrakata, vitamina, minerala i aminokiselina ubrizgavaju u potkožno  tkivo (mezoderm) tankim mikroiglicama, na dubini od 1-6mm.  U zavisnosti od toga koje aktivne materije koristimo, postižemo različite rezultate. Kokteli se  se mogu unositi i uz pomoć aparata, ali je važno da se standardi i protokoli poštuju. Lekar za svakog  pacijenta priprema poseban izbor koktela prateći zdravstvenu istoriju i efekte koje želimo da postignemo.  Postupak traje 20-30 minuta uz minimalane neudobnosti.

Mezoterapija je sigurna i uspešna metoda, primenjuje se u  mnogim zemljama Evrope i Amerike već godinama unazad, a kod nas je prepoznatljiva kao najefikasnija antiaging terapija.

Mezoterapija – na licu, vratu, dekolteu i šakama predstavlja:

  • Regeneraciju i revitalizaciju kože na licu, vratu, dekolteu i šakama
  • Duboku biorevitalizaciju
  • Popunjavanje finih bora na licu, vratu, dekolteu i šakama

Mezoterapija za telo predstavlja:

  • Lečenje celulita (sva četiri stadijuma),
  • Zatezanje kože stomaka, oko kolena, podvaljka, nadlaktica, butina (posebno na  unutrašnjoj strani butina).

Mezoterapija – protiv gubitka kose kod žena i muškaraca

Rezultati su izanredni posle par tretmana.

Efekti mezoterapije su lokalni i sistemski te doprinose opštem poboljšanju stanja organizma i podmlađenosti. Mezoterapija je vrlo efikasna terapijska procedura sa širokom primenom u estetici, reumatologiji i u terapiji bola.